TIDAB – NY ECHO-DISTRIBUTÖR I SVERIGE

TIDAB – NY ECHO-DISTRIBUTÖR I SVERIGE

Yamabiko Europe SA är glada att kunna meddela om att Tidab AB blir distributör för ECHO´s produkter i Sverige från och med 1 Januari 2024.

I över fyra decennier har Tidab varit en pålitlig partner för allt som har med skog och trädgård. Med utökning med ECHOs produkter till sitt utbud utökar de sitt sortiment för att erbjuda dig ett ännu bredare urval av högkvalitativa produkter.

Thomas Kjellin, VD Tidab AB:

– Det är fantastiskt roligt att få jobba med ECHO igen, både som varumärke och deras produkter. Vi har god erfarenhet av ECHO´s produkter sedan tidigare. Redan på 80-talet började min far att sälja ECHO´s produkter så det känns extra roligt att få in varumärket under Tidab-paraplyet.

Vi har redan fått ut produkter till våra återförsäljare men är i fullgång med att leta efter nya ÅF runt om i Sverige för att utöka försäljningsradien.

Om Tidab AB

Tidab finns beläget på Varaslätten i hjärtat av Skaraborg, cirka 10 mil norr om Göteborg längst E20. Deras hängivna team på nio anställda engagerar sig i att ge dig expertråd och oöverträffad service. De tror på den tåliga kvalitén som ECHO produkter kännetecknas av, och anammar filosofin

”En gång en ECHO, alltid en ECHO”. Produkter som säkerhetsställer att din inventering ska hålla genom alla tider.

Vi är verkligen glada över detta samarbete med Tidab och ser fram emot att ge oss ut på denna spännande resa tillsammans.

Bästa hälsningar.

The ECHO Europe team

För mer information om Echo besök

https://se.echotools.eu/sv_se/