Vi investerar i våra kunder

Om oss

Välkommen till Tidab

Från maskinservice till etablerad agentur

Vi är Sveriges generalagenter för Robomow och Belrobotics. Därigenom står vi för utbildning, support och service för alla våra återförsäljare. Med över 150 svenska handlare driver vi utvecklingen framåt och bistår våra kunder med en förstklassig produkt. Tidab är ett framtidsbolag med ambitionen att driva utvecklingen i branschen framåt med lösningar inom trädgård och teknik.

Att göra det lilla extra finns i vårt DNA

Traktor & Maskinservice bildades 1977 och fick fort ett rykte om sig att utföra bra reparationer till humana priser. Företaget specialiserade sig på lantbruksmaskiner som traktorer och skördetröskor. För att framgångsrikt kunna ge lokal service krävs en stor flexibilitet och stort engagemang. Eftersom grundaren Ove bodde precis bredvid verkstaden vande sig kunderna snabbt vid att kunna få service på alla dygnets timmar. Idag arbetar vi inte dygnet runt men samma serviceanda lever kvar i Tidab än idag.

1990 började vi att sälja gräsklippare

I sortimentet fanns då både handklippare och åkklippare. Alla från välkända märken som Klippo, Toro, Snapper och Murray. Under 2007 erhöll vi generalagenturen i Sverige för företagets Friendly Robotics automatiska robotgräsklippare Robomow. I samband med detta ombildades företaget till TIDAB. Detta fick även andra agenturer att vända sig till oss och föreslå samarbete. 2009 blev vi generalagentur för kabelläggaren Autocable och 2010 för Belrobotics, numera Yamabiko, med världens största robotklippare upp till 20 000 m², som syns på bilden till höger.

Förstklassig service

Tidab innebär service. Det vet våra kunder.Vi är med våra kunder från början till slut. Ett ärende i taget skapar vi värde för våra kunder.

Verkstad och underhåll

Vi kan maskinerna utan och innan. Vår ambition är att våra återförsäljare ska utföra underhåll och reparationer lokalt. Tidab finns som en experthjälp för att garantera funktion och kvalitet mot slutkund.

Alltid i framkant

Tidab står löpande för utbildning och uppdatering av det senaste gällande våra produkter och dess funktion. Vi är måna om att ge våra återförsäljare och kunder det bästa marknaden har att erbjuda.

Belrobotics-ballpicker
Golfklubbar

Bigmow klipper en driving range på upp till 24 000 m². Ballpicker kan i sin tur hämta 12 000 bollar på 24 timmar.

Belrobotics
Idrottsföreningar

Hantera alla dina planer medan gräset växer, från den inledande konfigurationen och alla närliggande zoner.

Parcmow-belrobotics
Parker och trädgårdar

Tusentals privata trädgårdar och parker använder redan Connected Line. Vi känner till dina prioriteringar.

Tidab är ett framtidsbolag med lösningar inom trädgård och teknik. Vi är Sveriges generalagenter för Robomow och Belrobotics.