ECHO Tools

ECHO

Kvalitetsprodukter inom skog och trädgård

I över 70 år har vi varit i framkant i skog- och trädgårdsbranschen.
Från vårt ödmjuka början i Japan med en enkel handhållen besprutare, för att skapa världens första lövblås någonsin 1975, ECHO har blivit en teknologisk ledare och respekterad globalt varumärke.

Kvalitet

Under årens lopp har många varumärken för motordrivna skog- och trädgårdsmaskiner kommit och gått, men inte vi. Varför? Främst på grund av vårt engagemang för kvalitet och för att vi tillhandahåller våra kunder med bästa möjliga produkter. Alla våra motorer är konstruerade till samma standard – professionell kvalitet.

Skickliga proffs

I mer än 70 år har vi producerat hållbara, pålitliga produkter. Från våra drivna ingenjörer till engagerad produktion som tillverkar komponenter och monterar ihop produkter som förtjänar namnet ECHO.

Integrerad produktion

Motorn är hjärtat i våra produkter och vi kontrollerar hela processen. Vårt vertikalt integrerade system börjar med ett stycke metall som därefter gjuts, bearbetas, värmebehandlas, poleras och ytbehandlas som i sin helhet sker i Japan.

Teknologi i världsklass

Om du vill vara världsledande måste du ha spetsteknologi. Vi använder de senaste materialen som ger styrka och lägre vikt. Datorstyrd design och produktion gör att vi kan möta krav på nivå.

Engagemang för kvalitet

Kontroll, kontroll, kontroll…
Prototyper testas i en miljö under flera månader för at säkerställa att de uppfyller stränga krav. Alla motorer startas och testas för att säkerställa att de fungerar från första starten.

Motorsågar

ECHO motorsågar är byggda för att hålla. Sedan vår första såg 1963 har vi följt utvecklingen och ständigt förbättrats. Utbudet sträcker sig hela vägen till 70cc med vår CS-7310SX.

Grästrimmer & röjsåg

ECHO grästrimrar och röjsågan hjälper dig att få kontroll över din skog och trädgård. Våra produkter är försedda med växellådor med högt vridmoment och ergonomiska handtag.

Häcksaxar

ECHO häcksaxar är designade för att vara hållbara, lätta och välbalanserade.
Med lätta växellådor, långvarigt hållbara blad och vibrationsreducerande motorfästen, får du professionell prestanda med maximal komfort.

Lövblås

ECHO utvecklade den första ryggsäcksblåsen, den första handhållna lövblåsen och den första “tysta” fläkten. Vår Anti Vibe-teknik är förbättrar prestanda och komfort och minimerar vibrationer och svängningar, vilket drastiskt minskar brukarens trötthet och gör våra lövblåsar väldigt enkla och roliga att använda.

56 eForce

ECHO 56 eFORCE-batteriplattform är ett kraftfullt alternativ för professionella skogsbrukare, arborister, landskapsarkitekter och kräsna husägare som kräver mångsidighet och alternativ i kraftkällor i sin flotta av utomhuskraftutrustning.

56 eFORCE betyder mer energi, kvalitet och prestanda av professionell kvalitet.

Kombimaskiner

Med ECHO kombimaskiner får du möjlighet att välja bland många olika redskap till samma maskin. Att endast behöva ha en masking till flera olika ändamål är smidig lösning. Kombimaskiner kan förvandlas till grästrimmer, häcksax, kultivator och mycket mer.

Garden+

Garden+-serien erbjuder det optimala valet för trädgårdsentusiaster eller de som är inspirerade att förvandla sin trädgård och uterum. Våra maskiner och verktyg är enkla att använda, lätt vikt och kraftfull, perfekt för hemmafixarna.