Speciallösningar för golfklubbar

Golfklubbar

Våra lösningar för golfklubbar

Automatiserad bollinsamling på driving rangens yttre fält

Medan golfbaneklipparen Bigmow underhåller gräsmattan, tar Ballpicker hand om bollinsamlingen. På det hela taget ett dreamteam för greenkeepers. Dag som natt kan du delegera skötseln av en yta upp till 30 000 m² och samla in upp till 12 000 bollar under varje 24-timmarsperiod.

Ballpicker-metoden

Om du gillar världsunika saker, kommer du att älska Ballpicker. När dess rutter är programmerade, kommer den oavbrutet att arbeta på driving rangens yttre fält. Så snart som bolltanken är full (> 250 st.) återgår den till basen för att tömmas. På kort tid rengörs bollarna och förs vidare till bollautomaten. Ballpicker kör tillbaka till sin elektriska laddningsstation på egen hand. Vi har tänkt på allt.

Prestanda och anslutbarhet

Ballpicker är ett tekniskt underverk. Den hanterar driving ranger på upp till 30 000 m² tack vare sin insamlingsbredd på 95 cm. Den samlar i genomsnitt in 300 bollar, även på ytor med en lutning på upp till 30 %. En full laddning av dess LiFePO4-typ batterier tar knappa 75 minuter. Tack vare dess anslutbarhet kan Ballpicker integreras i din flotta av fjärrstyrda robotklippare.

BallPicker Connected Line

För att täcka in upp till 30 000 m² och samla in upp till 12 000 bollar på 24 tim.

Roboten Ballpicker är en automatiserad bollplockare för golfbanor och driving ranger. En patenterad världsunik lösning för golfklubbar med driving ranger upp till 30 000 m². Välj en självständig, tystlåten och systematisk partner.

Arbetsområde
30.000 m²

Effektivitet
13 uppsamlingsdiskar

Elkostnader
120 euro/år

Säkerhet
Fem sonarsändare

Tyst drift och bollskydd

Belrobotics robotgräsklippare kombinerar en tystgående utrustning och effektiva resultat. Bigmow kan klippa och tystlåtet underhålla driving ranger utan att förstöra bollar på grund av patenterade skyddsskivor som håller bollarna borta från skärbladen. Under denna tid automatiserar Ballpicker ljudlöst (max. 52 dB) insamlingen av bollar och dess begränsade vikt (70 kg) gör att bollarna inte pressas ned i marken. Du kommer därför att kunna dra nytta av en världsunik maskin.

Bra för klubbens image

En välnärd driving range ger respekt hos spelarna och garanterar klubbens image. Det är därför nödvändigt att organisera en regelbunden klippning av banan som kombineras med en effektiv bollinsamling. Belrobotics robotgräsklippare kan organiseras som en maskinflotta. Varje maskin arbetar självständigt men täcker in ett eget område som konfigureras med appen. Nu kan t.o.m. den mest krävande greenkeepern hantera anläggningen med några få fingerrörelser.

Arbetar på natten

På dagen arbetar Ballpicker med full kapacitet i enlighet med mängden bollar som ska samlas in. På natten kan den fortsätta och hantera eventuella förseningar som annars skulle ha orsakat en period av för stor ansamling. Ännu starkare: program för flera zoner. Under aktivitetstoppar koncentrerar den sig uteslutande på zoner där bolltätheten är som störst. I en andra fas fortsätter roboten med att samla bollar i de andra zonerna. Du bestämmer.

Bra för miljön

Golf och natur är naturligtvis oskiljaktigt förbundna. Belrobotics-robotarna har en låg elförbrukning (540 kWh/år i genomsnitt) och har 10 gånger lägre CO2-utsläpp än motsvarande maskiner med förbränningsmotorer. Kombinationen av Bigmow och Ballpicker innebär en betydligt minskad spridning av kemiska gödningsmedel och att bollar kan samlas in effektivt, praktiskt taget utan någon mänsklig inblandning.

Belrobotics-ballpicker
Golfklubbar

Bigmow klipper en driving range på upp till 24 000 m². Ballpicker kan i sin tur hämta 12 000 bollar på 24 timmar.

Belrobotics
Idrottsföreningar

Hantera alla dina planer medan gräset växer, från den inledande konfigurationen och alla närliggande zoner.

Parcmow-belrobotics
Parker och trädgårdar

Tusentals privata trädgårdar och parker använder redan Connected Line. Vi känner till dina prioriteringar.

Tidab är ett framtidsbolag med lösningar inom trädgård och teknik. Vi är Sveriges generalagenter för Robomow och Belrobotics.