Robomow växlar upp. Släpper senaste molnbaserade klippnyheten

20 år efter Robomows banbrytande teknik med den allra första batteridrivna robotgräsklipparen, fortsätter företaget med nya innovationer och förbereder nu att släppa det senaste inom klippning; “MyRobomow”. En helt ny web-app som är skapad och designad för att göra det möjligt för användarna att interagera med sin klippare var de än befinner dig. Allt för att göra gräsklippning enklare än det någonsin har varit.

När företaget lanserade sin första app, ”Robomow App” 2014, blev det direkt en succé hos konsumenterna. Robomows app försåg användarna med den unika möjligheten att bekvämt kunna interagera med sin klippare genom sin smartphone.

Robomows app installeras snabbt och lätt och parkopplas därefter enkelt med din robotgräsklippare. Appen används sedan till att aktivera funktioner som “Starta klippning”, “Återvänd till basstationen”, “Inaktivera automatisk start” och flera andra funktioner. Genom att för första gången göra användarnas smartphones till en direkt fjärrkontroll, har Robomow revolutionerat marknaden för robotgräsklippare och tagit den till nästa generation genom ett enkelt drag. Robomow-appen tillåter även användaren att få tillgång till fjärrsupport och diagnostik från sin lokala återförsäljare genom ett klick, det besparar dem från att ta med robotgräsklipparen till en verkstad, vilket ofta är både tidskrävande och omständligt.

Med denna toppmoderna web-app; ‘MyRobomow’, tar Robomow teknologin med robotgräsklippning med fjärrstyrning till en ny nivå, då man överskrider avståndsbegränsningen och restriktionerna gällande lagring av information i appen. Den finns redan tillgänglig på Robomows hemsida, så att “early adopters”, kan testa den genom att klicka på “Testa”-knappen. När man väl är inloggad har man tillgång till en personlig översikt som är utformad för att visa klipparens senaste aktivitet på ett tydligt, färgstarkt och intuitivt sätt. Appen som styr klipparen, är kopplad via GSM-nätet och användarna kan glädjas åt funktioner som:
• Schema: Aktivera och justera klipparens schema från vilket avstånd som helst, när som helst.
• Rapportering: Allmän statistik och senaste klippaktiviteter.
• Historik: Insikter i klipparens aktiviteter med korrigerande åtgärder.

“Innovation och användarupplevelser är vad vi står för. ‘MyRobomow’ möjliggör för användarna att interagera med sin klippare, bokstavligen från var de än befinner sig, vilket gör livet enklare och produkten till en “måste ha” för Robomow-användare”.

Vadim Pilipenko, Produktchef.