ECHO Utbildning hos Tidab

Högt ärade deltagare,

Vi vill rikta vårt varma tack till er för er närvaro under vår kick off den 30:e och 31:a januari. Det var en glädje att få möta er och tillhandahålla en möjlighet att presentera vårt företag, så att ni också kan förstå den entitet ni samarbetar med och få en inblick i våra principer och verksamhet. Vi hoppas att ni fann Jan Maes’ presentation och demonstration av PDI (Pre Delivery Inspection) intressanta. Maten och fikat var också en höjdare och vi har redan bestämt att detta kommer att bli en årlig händelse, och inte enbart på grund av maten!

Vi står nu inför ett omfattande arbete framöver och jag är övertygad om att vi, tillsammans med er, våra dedikerade återförsäljare som besitter omfattande erfarenhet och kunskap, kommer att lyckas etablera ECHO på inköpslistorna. Vi kommer att aktivt marknadsföra oss på sociala medier och delta proaktivt i evenemang och sammankomster där vi har möjlighet att närvara.

Med tanke på det värdefulla innehållet och den givande interaktionen under vårt evenemang, är det synd för dem som inte kunde närvara. Vi hoppas innerligt att ni som missade det här året kan delta i våra kommande möten och vara en del av vår gemenskap nästa år.

 

Tack än en gång för er närvaro och engagemang. Om ni har några funderingar är ni hjärtligt välkomna att höra av er. Vi önskar er all lycka i försäljningsarbetet.

Nu kör vi!😀

Med vänliga hälsningar,

Tidab teamet