Bli återförsäljare för Robomow

Robomow

Generalagentur för Robomow

Tidab har lång erfarenhet i branschen och blev år 2007 generalagentur för Robomow. Detta märke var ett av de första på marknaden för robotgräsklippning och har funnits i över 25 år. 2017 och 2018 blev Robomow bäst i test i Råd & Rön, vilket borgar för god kvalitet. I år lanserar vi dessutom en ny modell av Robomow, som verkligen tar robotgräsklipparen till en helt ny nivå.

Så vad söker vi?

Du bör vara tekniskt intresserad och ha grundläggande datakunskap. Dessutom bör du gärna ha ett eget företag som du önskar utvidga. Alternativt att du bedriver en förgrenad verksamhet och vill sälja Robomow som ett komplement. Då gräsklippning är kopplat till vår- och sommarsäsongen, har ditt företag helst redan en verksamhet som är relaterad till höst och vinter. I arbetet som återförsäljare ingår även stora och små mässor, vilket ofta ger god försäljning och mycket bra kontakt med de blivande kunderna. Innan försäljning sker är det viktigt att noggrant kontrollera vilka behov som finns i kundernas trädgårdar. Våra produkter måste möta dessa behov.

Har du en butik är det en fördel. En lokal för reparationer, vinterservice och förvaring av Robomow är dock ett måste.

Fördelarna med att bli en auktoriserad Tidab-återförsäljare

  • Du får baskunskaper i försäljning
  • Startutbildning om produkten
  • Vi stöttar dig och är måna om ditt företags tillväxt
Säljstöd
Utbildning
Tillgänglig support
Marknadsföring
Verkstad
Snabb leverans

Ansök om att bli återförsäljare

Vid intresse kan du även kontakta Thomas direkt på +46-766-77 86 65

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    Robomow-återförsäljare