Bli återförsäljare för Belrobotics

Belrobotics

Belrobotics återförsäljare

Allt fler kommuner, företag och fotbollsföreningar väljer att robotisera sina gräsytor. Man ser också den miljövänliga och ekonomiska aspekten av att ha robotar som klipper. Vi på Tidab har arbetat många år i branschen och vet vikten av att ha återförsäljare som brinner för produkten.

Så vad söker vi?

Du bör ha erfarenhet av att jobba mot företagskunder och ha säljare som är vana vid att vara på resande fot. Dessutom en förståelse kring en mer långsiktig och sofistikerad säljprocess. Som återförsäljare för dessa stora robotar behöver du ha en butik med showroom. Där ska du kunna ha demodagar för kommuner, fotbollsklubbar och andra som önskar effektivisera sin gräsklippning. Det krävs även att det på ditt företag finns en tekniskt intresserad person som är villig att gå de utbildningar som Tidab erbjuder. Det är viktigt att få kunskap kring installation, reparation och vinterservice för att kunna ge det bästa till kunderna med stora krav.

Vid mässor för kommuner och andra intressenter bör du vara med, tillsammans med Tidab. I år lanserar vi dessutom en ny revolutionerande robot, som klipper gräset med hjälp av GPS-styrning.

Fördelarna med att bli en auktoriserad Tidab-återförsäljare

  • Den enda professionella robotgräsklipparen i sitt slag med teknik i framkant av ett världsledande företag
  • Du får baskunskaper i försäljning
  • Startutbildning om produkten
Säljstöd
Utbildning
Tillgänglig support
Marknadsföring
Verkstad
Installation

Ansök om att bli återförsäljare

Vid intresse kan du även kontakta Thomas direkt på +46-766-77 86 65

    Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

    Återförsäljare-Belrobotics