Bäst-i-test och prisbelönta Robomow fortsätter att vara innovativa med nya tillbehör

10 april, 2018, Saabrucken, Tyskland – Robomow, prisbelönt och den bäst-i-test vinnande robotgräsklipparen, har haft en lyckad försäljning de senaste 20 åren. Ända sedan den lanserades på Englands “Glee trade show” 1998, har företaget fortsatt att utveckla och förbättra användarvänligheten med effektiva produkter och lösningar som RoboHome, RoboGrips och Gräsklippsrengöraren. Dessa produkter är enkla att installera och användningen av dessa tillbehör ökar effektiviteten, livslängden och ger framförallt användarna en bättre klippupplevelse. Kapaciteten är bättre än någonsin. Så det är bara införskaffa dessa tillbehör, så löser Robomow resten.

Förbättrad livslängd
Konstruerad av toppmaterial och enkel att installera, kommer RoboHome att skydda din klippare från direkt solljus och regn, vilket håller den torr och fri från smuts. Som ett resultat av det, får den en längre livslängd. Varje Robomow har sitt egen anpassade RoboHome.

Förbättrat fäste

RoboGrips, skapade för Robomow RS/RC modeller, är designade för att passa perfekt runt hjulen. Detta innovativa tillbehör är enkelt att montera och ger ett förbättrat fäste och hantering I sluttningar och när det är regnigt ute, vilket gör att de är idealiska att använda på hösten.

Bättre prestanda och mindre underhåll

Designad för att automatiskt rensa bort gräsresterna under klippning, förbättrar Gräsklippsrengöraren underhållet och prestandan för Robomow RX-modellerna genom att spara tid vad gäller skötsel. Genom att förse den med ett litet sänke, som är fäst vid “svansen” på rensaren, och när klipparen vänder, roterar sänket och rensar bort gräsresterna.

Över 20 års innovation

Med över 20 års kontinuerlig innovation och med de senaste produktlanseringarna, kommer användarna garanterat att få en helt ny trädgårdsupplevelse. De unika och avancerade funktionaliteterna för robotgräsklipparen och dess tillbehör gör det enkelt att bli din trädgårds bästa medspelare. “Alla Robomows produkter och tillbehör är designade och byggda för att underlätta livet för människor. Dessa produkter gör livet enklare och roligare och med mer tid över för roliga aktiviteter. Tack vare de senaste tillbehören, produkteffektiviteten och med ökad livslängd, så kommer dessa tillbehör att bli ett måste för alla som har en Robomow,” THOMAS KJELLIN, VD TIDAB AB.
Tillbehören finns tillgängliga hos återförsäljare av Robomow.

Om Robomow:

Robomow marknadsför robotgräsklippare i hela världen. Företaget, som startades 1995, är en ledande tillverkare som fokuserar exklusivt på robotgräsklippare. Robomow gick nyligen samman med MTD Products. Robomows prisbelönta robotgräsklippare är byggda genom att använda sig av en bred portfölj med unika skyddande tekniker, samtliga utvecklade under mer än två decennier och med inspiration i att göra livet enklare och lättare att leva. Sedan juli 2017 kombinerar MTD Products distributionen av WOLF-Garten, Cub Cadet och MTD-varumärken. MTD har sitt huvudkontor i Cleveland, Ohio och har över 10 000 anställda i 183 länder världen över. Företaget startade 1932 av tre invandrande ingenjörer från Tyskland och är ett familjeägt företag med en lång tradition som nu styrs av tredje generationen.
För mer information om Robomow, besök www.robomow.eu

För mer information, vänligen kontakta:
Mrs. Adi Meiry
T +972-9890-1914
E adi@mtdproducts.com